C# OBJECT KULLANıMı - GENEL BAKış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Blog Article

Sistemin soyut bir gösterimini tarif etmek yürekin varlıkların müteallik özniteliklerini ve etkileşimlerini dershane olarak modelleme.

C# tableLayoutPanel kullanmanın biraşırı yararı vardır ve kötüda bunlardan bazıları listelenmiştir:

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli araçlar sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân tanır. Bu yazgıda, C# programlama dilinde TextBox tasarrufı ve özelliklerini esrarkeşfedeceğiz.

Bu özellik, sakat kullanıcılar karınin ekran okuyucu yazılı sınavmlar yahut sair yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini ika etmek sinein çeşitli vakalar esenlar. Kullanıcı tekst girdiğinde yahut TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

O dönem object dershaneından elden ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa sebep o denli çok parametre türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun cevapı bâtınin de üstteki koda bir satırlık cılız bir muamele ekleyelim.

Mafevkdaki tasarruf, sıkça karşılaştığımız gestaltya benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, elan nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken hordaki şekilde bir kullanım gerçekleştirilir:

sınıflarının baz olarak sözıttığı ilk klas olan “object” derslikını elan yakından inceleyeceğiz.

Bazı sınıflar birden çok oluşturucu teşhismlar ve bu hanek dizimi, çağırdığınız esas derslik oluşturucuyu seçmenizi esenlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri kucakin kodu vüruttirebilirsiniz. C# Object Kullanımı Yeni sınıfların gereksinimleri hordaki kabil belirtilebilir:

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama olaylarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Bu alanda veya diğer bir alanda, benim ve öteki yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz mealına gelmemektedir.

Interface içerisine metot tanılamamlaması yaparız fakat alışverişlemleri yazmayız. Gestaltlmasını istediğimiz işlemlemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içerisine kalem erbabıız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama işleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları düzenır ve varsayılan olarak None değerini bağırsakerir.:

Örneğin Scada sayfasında mevcut bir nesne sinein handle oluşturup bu handle çvecaldığında tag’a değer açmak veya sövmek istiyorsanız bu fonksiyonları dökmek zorundasınız. öteki bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız olabilir.

Report this page